Kantoorstoelen gebruikt

Bent u opzoek naar een gebruikte kantoorstoel? Voor op kantoor of thuis? We hebben een ruim assortiment aan gebruikte en tweedehands kantoorstoelen!

Filter
Gebruikte kantoorstoelen van topmerken voor betrouwbaarheid, comfort en design

Kies voor de collectie gebruikte kantoorstoelen bij Office RE Furniture

In onze collectie bieden wij gebruikte kantoorstoelen van gerenommeerde merken, zoals Ahrend, Gispen, Aspa, Artifort en Vepa. Deze topmerken zijn bekend vanwege hun betrouwbaarheid, comfort en uniek design. Bovendien zijn de gebruikte kantoorstoelen van deze A-merken vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor ze bijna onverwoestbaar zijn en jarenlang meegaan. Door te kiezen voor een tweedehands A-merk kantoorstoel, geniet je van dezelfde topkwaliteit tegen een zeer voordelige prijs.

Wij bieden een uitgebreid assortiment gebruikte kantoorstoelen van de meest gerenommeerde merken aan.

Onze selectie garandeert altijd betrouwbare, comfortabele en fraaie kantoorstoelen, barkrukken en bureaustoelen van topkwaliteit. De hoogwaardige en duurzame materialen waaruit deze A-merken zijn vervaardigd, maken deze kantoorstoelen praktisch onverwoestbaar en garanderen een lange levensduur. Door de uitstekende kwaliteit zijn deze gebruikte kantoorstoelen van topmerken uitermate geschikt voor hergebruik. Het kopen van een tweedehands A-merk stoel voor het kantoor biedt je het voordeel van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Enkele van onze bekende merken van onze kantoorstoelen zijn bijvoorbeeld Ahrend, Artifort, Lensvelt en Aspa.

Waar let je op bij het kopen van een tweedehands of gebruikte kantoorstoel?

Bij het kiezen van een gebruikte kantoorstoel is het belangrijk om op de staat te letten. De staat van de stoel bepaalt niet alleen de prijs, maar ook de levensduur en het comfort. Een stoel in mindere staat is vaak goedkoper, terwijl een stoel in goede staat wat duurder kan zijn. Let ook op waar de stoel gebruikt gaat worden en hoe vaak. Voor intensief gebruik is een stevige stoel van betere kwaliteit aan te raden. Er zijn veel verschillende soorten tweedehands kantoorstoelen verkrijgbaar, van ergonomische bureaustoelen tot vintage designstoelen of gezellige kantinestoelen. Bij Office RE Furniture zijn alle gebruikssporen en eventuele beschadigingen duidelijk zichtbaar op de productfoto's, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bij Office RE Furniture kun je gebruikte stoelen vinden die in goede staat verkeren en geschikt zijn voor verschillende gebruiksdoeleinden. De staat van de stoelen wordt duidelijk weergegeven op de productfoto's, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ook biedt Office RE Furniture de mogelijkheid om de stoelen te reinigen en op te knappen voordat ze verkocht worden.

Wat is het gebruiksdoel van de tweedehands kantoorstoel?

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het gebruiksdoel van de stoel. Gaat het om een gebruikte bureaustoel die intensief gebruikt wordt door één persoon, of om kantinestoelen of vergaderstoelen die door verschillende personen worden gebruikt en daardoor stevig moeten zijn? Dit heeft invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van de stoel.

Wil je eenheid creëren met gebruikte stoelen op je kantoor, werkplek of kantine?

Overweeg dan om jouw tweedehands stoelen te laten herstofferen in een nieuwe stof in dezelfde kleuren. Of laat eventuele gebruikssporen wegwerken door het overspuiten van het frame. Hiermee kan je van een tweedehands kantoorstoel een nieuwe stoel maken die dankzij het degelijk merk nog jaren meegaat! Tot slot is het belangrijk om te kijken naar het design van de stoel. Past het bij de uitstraling van je kantoor of werkplek? Moet de stoel bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar zijn of moet hij voorzien zijn van speciale functies? Bij Office RE Furniture kun je ook terecht voor gebruikte stoelen met speciale functies en verschillende designs, zodat je altijd een stoel kunt vinden die past bij jouw wensen en behoeften.

Wat zijn de voordelen van het aanschaffen van gebruikte stoelen voor het kantoor, bureau of kantine bij Office RE Furniture?

Gebruikte stoelen voor het kantoor, bureau of kantine bieden talloze voordelen:
  • Duurzaamheid: door te kiezen voor gebruikte stoelen zoals bureaustoelen draag je bij aan een beter milieu en verleng je de levensduur van het product, wat resulteert in minder afval.
  • Scherpe prijzen: ondanks dat het om gebruikte stoelen gaat, zijn er altijd A-merken beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Directe levering: gebruikte stoelen zijn vaak direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel kunt genieten van je aankoop.
  • Uitstekende kwaliteit: onze gebruikte stoelen zijn van topkwaliteit en worden grondig geïnspecteerd voordat ze worden aangeboden.
  • Garantie: we bieden standaard 2 jaar garantie op onze gebruikte stoelen.
Door te kiezen voor gebruikte stoelen maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ben je ook toekomstbestendig, omdat overheden het hergebruik van producten stimuleren of zelfs verplichten. Wil je meer weten over onze gebruikte stoelen voor het kantoor, bureau of kantine of advies bij je aankoop? Neem contact met ons op wij zijn gespecialiseerd in gebruikt kantoormeubilair.
Offerte aanvragen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen via e-mail verkoop@oref.nl of telefoon 030 267 1478 Offerte aanvragen