Projectinrichting

Projectinrichting

Op zoek naar een projectinrichting op maat? Dan bent u bij Havic aan het juiste adres. Natuurlijk staan wij bekend om onze design kantoormeubelen, maar wij gaan graag een stap verder dan dat. Zo helpen wij u graag bij de ontwikkeling van een volledige projectinrichting die perfect bij u past. Van de bekleding van uw wanden, vloeren en ramen tot aan de akoestiek en verlichting van de ruimte. Havic denkt van A tot Z met u mee.

placeholder image

Projectadvies opmaat nodig?

Heeft u een vraag of wilt u gewoon eens kennismaken?

Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen via e-mail verkoop@oref.nl of telefoon 030 167 1479

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend advies
Van meubel tot decoratie
Bijpassende uitstraling bij je huisstijl

Uw projectinrichting als visitekaartje

Uw kantoor- of projectinrichting is het eerste dat bezoekers zien als ze bij u binnenkomen. De uitstraling van de ruimte en het meubilair moet dan ook aansluiten op de kernwaarden van uw bedrijf. Wat wilt u graag uitstralen? Wat vinden uw bezoekers belangrijk? Een eerste indruk kunt u niet overdoen, dus het is belangrijk dat we hier samen goed over nadenken.

Ieder bedrijf is anders en iedere organisatie wil wat anders uitstralen. Een gepersonaliseerde projectinrichting is dan ook een must. Past een meubels perfect binnen uw inrichting, maar is het net de verkeerde stof of wilt u het materiaal liever in een andere kleur? Met onze ervaren monteurs en meubelmakers is dit geen enkel probleem en kunnen wij een voor u perfecte projectinrichting verzorgen.

  • Projectinrichtingen met meubels die gepersonaliseerd kunnen w.b.t. materialen en kleuren
  • Alles onder één dak: advies, productie en montage
  • Flexibiliteit in materialen en stoffen
  • Eerlijke prijzen omdat wij werken zonder tussenhandel
  • Advies inclusief tekeningen en visuals
  • Levering en montage in Nederland

Projectuitstraling

De perfecte combinatie van uitstraling én ergonomie

De fysieke gesteldheid van uw medewerkers is van groot belang voor uw organisatie. Het inzetten van ergonomische bureaustoelen en bijvoorbeeld verstelbare zit-sta bureaus is daarom zeker van toegevoegde waarde. Laat Havic nou net expert zijn op dit gebied! Bent u op zoek naar ergonomisch verantwoorde projectinrichtingen? Wij denken graag met u mee hoe we dit voor u en uw werknemers kunnen realiseren.

Projectinrichtingen bekijken in onze showroom

Het aanschaffen van een projectinrichting is een grote investering. Wij kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u het meubilair en ons werk eerst met eigen ogen wilt zien en uitproberen, voordat u tot aanschaf overgaat. In onze showrooms kunt u de kwaliteit en het comfort van ons meubilair zelf ervaren en direct alle mogelijkheden wat betreft stoffen en materialen bekijken. We kunnen vervolgens direct een afspraak inplannen voor het maken van een tekening of 3D-visuals.

Visuele hulpmiddelen voor het maken van uw keuze

Het is vaak lastig voor te stellen hoe meubilair zal staan in uw eigen organisatie en of het allemaal wel zal passen. Onze tekenaar zal u daarom helpen met plattegronden op schaal of 3D-visuals, zodat u zich een zo goed mogelijke voorstelling kunt maken van het eindresultaat. Om input te verzamelen voor een advies op maat gaan we graag samen met u om tafel om uw wensen te bespreken. Uiteraard zijn deze adviezen geheel kosteloos!

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te houden, wordt u tijdens dit proces begeleid door één vast aanspreekpunt. Zo maken we samen een succes van uw project!

Voordeel door onze korte lijnen

Havic werkt zonder tussenhandel en koopt het meubilair rechtstreeks in bij de fabrikant. Prijsverhogende schakels worden op deze manier gepasseerd. Daardoor zijn wij in staat om u een scherpe prijs te bieden. En door onze ruime ervaring en het rechtstreekse contact met de fabrikanten, zijn we ook goed in staat om bij te sturen op de gewenste kwaliteit. We geven dan ook met vertrouwen 5 jaar garantie op bijna onze hele collectie. En mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan lossen wij dat uiteraard keurig voor u op.

Offerte aanvragen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen via e-mail verkoop@oref.nl of telefoon 030 267 1478 Offerte aanvragen