Tapijttegels leggen

Tapijttegels leggen

Tapijttegels leggen is werk wat nauwkeurig gedaan moet worden.
Bent u opzoek naar een tapijttegel specialist, wij leggen de tapijttegels deskundig en nauwkeurig voor u neer.

We hebben een ruim assortiment aan gebruikte en nieuwe tapijttegels!

Offerte aanvragen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen via e-mail verkoop@oref.nl of telefoon 030 167 1479.

 

Wat kosten tapijttegels en wat kost het verleggen?

Vloerbedekking leggen €5,- tot €10 per m2

Tapijttegels leggen €5,- per m2

Egaliseren
Meerprijs leggen ondervloer €1,- tot €3,- per m2

 

Veelgestelde vragen over tapijttegels

Wat is het voordeel van tapijttegels?
Met tapijttegels bent u flexibel en past u het tapijt gemakkelijk aan de ruimte aan, waardoor u minder hoef te snijden. Doordat het product modulair is, is het bovendien mogelijk om een enkele tegel uit het tapijt te nemen om deze bijvoorbeeld onder de kraan te reinigen.

Nadelen van tapijttegels

Hoe kies je de juiste tapijttegel
Tapijttegels of projecttapijt kennen een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de tapijttegel of projecttapijt. Zo gaat de instapkwaliteit ongeveer 8 jaar mee.

Hoe leg je tapijttegels?
U maakt met een scherp stanleymes een kras op de bitumen achterkant langs de bovenste tapijttegel, vervolgens kunt u de tegel breken op de kras, u hoeft dan alleen nog de pool van de tapijttegel door te snijden met een stanleymes. Als de randtegel is doorgesneden, moet u deze omgekeerd op zijn plaats leggen.

Waar moet je op letten voor het verleggen?
Het snijverlies ligt bij het leggen van tapijttegels veel lager dan bij reguliere vloerbedekking. Hou rekening met een snijverlies van circa 5 procent.

Waar moet je op letten tijdens het verleggen?

Offerte aanvragen? Neem dan contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen via e-mail verkoop@oref.nl of telefoon 030 267 1478 Offerte aanvragen