Gebruikte bureaus van de beste merken als Ahrend, Gispen, Aspe, Lensvelt en Vepa vind je bij Office RE Furniture!

Op zoek naar gebruikte bureaus van de beste merken?

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige bureaus en bureautafels van gerenommeerde merken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden gebruikte bureaus en bureautafels aan van de beste merken, zoals Ahrend, Gispen, Aspa, Lensvelt en Vepa; merken die bekend staan om degelijkheid, comfort en design.

Kies voor een bureau van Ahrend, bijvoorbeeld de Ahrend 500 of Ahrend 700

Door te kiezen voor een tweedehands A-merk, kun je genieten van de uitstekende kwaliteit van deze merken, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. Enkele voorbeelden van onze artikelen zijn bureaus als de Ahrend 500, Ahrend 700 en Ahrend Mehes en Essa. Het mooie van deze topmerken is dat de gebruikte bureaus en bureautafels vanwege hun kwaliteit uitstekend geschikt zijn voor hergebruik. De bureaus van deze A-merken zijn namelijk altijd gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bijna onverwoestbaar zijn, waardoor ze nog jarenlang meegaan.

Kortom, als je op zoek bent naar kwaliteit, duurzaamheid en design, kies dan voor een gebruikt bureau van Ahrend, Gispen, Aspa, Lensvelt, Vepa of ander prachtig merk uit ons ruime assortiment!

Gebruikte bureaus van A-merken in perfecte staat

Het assortiment van gebruikte bureaus van topmerken is zeker het bekijken waard. Een groot voordeel van het kiezen voor een tweedehands A-merk bureau is dat je topkwaliteit kunt kopen voor een zeer scherpe prijs. En wij zorgen ervoor dat het gebruikte bureau altijd gecontroleerd en eventueel opgeknapt worden voordat ze ons magazijn verlaten.

In ons aanbod vind je onder andere bureaus van bekende merken zoals Ahrend, Gispen, Lensvelt, Vepa en Aspa. De A-merken die aangeboden worden door Office RE Furniture staan niet alleen bekend om hun betrouwbaarheid maar vooral het design. Bovendien zijn de gebruikte bureaus van deze topmerken van uitstekende degelijke kwaliteit en daarom perfect geschikt om nog jaren te gebruiken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands of gebruikt bureau?

Voordat je een tweedehands bureau koopt, is het handig om te weten welk type bureau je nodig hebt. Er zijn immers veel verschillende soorten bureaus, zoals een hoekbureau of een sta-bureau. Om te bepalen welk bureau geschikt is voor jou, is het belangrijk om te kijken waar het bureau komt te staan en waarvoor je het wilt gebruiken.

Welk tweedehands bureau past bij jou?

Bij het zoeken naar een gebruikt bureau zijn er diverse opties beschikbaar, waaronder bijvoorbeeld een gebruikt hoekbureau. We bieden ook bureaus aan die met een schroef verstelbaar zijn. Als je op zoek bent naar een in hoogte verstelbaar bureau, heeft Office RE Furniture diverse opties beschikbaar. Een in hoogte verstelbaar bureau, of knop verstelbaar bureau is ideaal voor een flexwerkplek of een dynamische werkplek. Naast het type is de staat waarin het bureau verkeert een belangrijke factor bij het kiezen van een gebruikte bureau wat bij je past, omdat dit niet alleen de uitstraling, maar ook de prijs beïnvloedt. Bij Office RE furniture bieden we daarom verschillende gebruikte bureaus aan in verschillende condities zodat er altijd een bureau tussen zit wat aan jouw verwachtingen voldoet.

Controleer de staat van het tweedehandse bureau

Een belangrijk aspect om op te letten bij het kopen van een tweedehands bureau is de dus staat waarin het verkeert. De staat van het bureau heeft namelijk niet alleen invloed op hoe het eruit ziet, maar ook op de prijs. Een bureau in mindere staat zal doorgaans goedkoper zijn dan een bureau in nieuwstaat of goede staat. Bij Office RE Furniture zijn alle tekortkomingen en eventuele beschadigingen op de productfoto’s goed zichtbaar, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

In welke ruimte wordt het tweedehands bureau geplaatst?

Het is ook van belang om te weten in welke ruimte het bureau geplaatst zal worden en waar het voor gebruikt gaat worden, zodat je het geschikte bureau voor jouw situatie kunt bepalen. Als je meerdere bureaus nodig hebt voor dezelfde werkplek en toch een uniforme uitstraling wilt behouden, biedt Office RE Furniture de mogelijkheid om gebruikte onderstellen te combineren met een nieuw bureaublad. Hierdoor worden de gebruikte poten, waarop krassen zichtbaar kunnen zijn, niet meer zichtbaar onder het nieuwe blad en krijgt het bureau een eigentijdse uitstraling.

Tweedehandse bureau dat past bij bij jouw werkplek

Wil je een tweedehands bureau dat past bij het bureau dat je al op je werkplek hebt staan? Office RE Furniture biedt de oplossing! Door gebruikte onderstellen te combineren met een nieuw bureaublad, creëer je eenheid en zorg je ervoor dat eventuele krassen op de poten verborgen blijven. Zo krijgt het bureau de vernieuwde uitstraling die perfect past bij wat je zoekt.

Bij Office RE Furniture profiteer je van diverse voordelen bij de aankoop van een gebruikt bureau.

Zo draag je bij aan een beter milieu door te kiezen voor duurzaamheid en het verlengen van de levensduur van het product. Dit past perfect in de duurzame economie waarin herbruikbaarheid van producten en grondstoffen wordt gemaximaliseerd en waardevernietiging wordt geminimaliseerd. Bovendien bieden we A-merken altijd voor een scherpe prijs aan en zijn de gebruikte bureaus direct uit voorraad leverbaar.

Onze gebruikte bureaus zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd met 2 jaar garantie. En als je op zoek bent naar bijpassende tweedehands bureaustoelen of graag meer advies wilt ontvangen bij jouw aankoop, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Deze zijn gevestigd op drie locaties in Nederland. Wij zijn dé specialist in gebruikt kantoormeubilair

Neem een kijkje in ons assortiment en vind het bureau dat bij jou past!

Heb je vragen of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail (verkoop@oref.nl) of telefoon (030 267 1478).
We helpen je graag verder!